ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.
چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن نه تنها چندان فایده ای برای بدن انسان ندارد بلکه مضراتی هم دارد که در ذیل خواهید خواند:
1. شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیل ها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین، سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین....
در ادامه 49 مورد از جنایت های شکر در حق ما انسانهای بیگناه رو بخونید.......![](http://loxblog.com/fckeditor/editor/images/smiley/msn/53.gif)
![](http://loxblog.com/fckeditor/editor/images/smiley/msn/311.gif)
:: موضوعات مرتبط:
شکر= سم سفید ,
,
:: برچسبها:
شکر= سم سفید ,
خوشه چین ,
|
امتیاز مطلب : 219
|
تعداد امتیازدهندگان : 57
|
مجموع امتیاز : 57
:: ادامه مطلب ...